pink happiness

Ahooj!
Vítám Vás u dalšího článku, který nebude mít nic společného s kosmetikou a bude tak trošku z jiného soudku. Můj přítel mi totiž udělal obrovskou radost a já se o to s Vámi musím podělit. 
Ze článků toho o mně moc nevíte a nechci tady zatím prezentovat moji osobu. Možná někdy časem, pokud by Vás to zajímalo. Ale něco málo prozradit můžu. Jsem veliký milovník růžové barvy. Někdy je to trošku úsměvné, protože mi je 19 let. 
Chodím na brigádu do obchodního centra a už tak dva týdny jsem chodila kolem obchodu Butlers, který prodává různé bytové doplňky, nábytek... (doporučuji se mrknout, mají tam krásné věci). No a ve výloze byl na židli posazený úchvatně obrovský plyšový plameňák. Jak jste si mohli všimnout, tak například nafukovací plameňáci k bazénu nebo k moři jsou hitem už od minulého roku. Ale proč bych si měla kupovat něco takového, když to budu používat maximálně tak 2 týdny v roce a raději upřednostním klasické lehátko. 
Když mě jednou šel do práce vyzvednout můj přítel, na cestě domů jsem ho do toho obchodu zatáhla a řekla mu, že si ho chci koupit, ale ten den jsem u sebe měla tak 150,- a on byl dražší. Moc nadšený z něho nebyl. Vlastně vůbec. Ani jsem nepředpokládala, že by mi něco takového koupil jen tak a já byla přesvědčená, že si ho koupím a udělám sama sobě radost.  
Nechala jsem si ho jenom v hlavě a koukala se i na internet, jestli ho mají, protože se mohlo stát, že by ho vyprodali. A to se taky potom málem stalo. 
Poslední den v práci pro mě zase přijel přítel (i s jeho mamkou, která si něco nakupovala) a on si půjčil klíče od auta, že půjdeme spolu napřed. No mohla jsem tušit, že jdeme do Butlers koupit toto velké růžové stvoření? A tak se vlastně stalo, že mi teď zdobí pokoj a je naprosto dokonalý. I když mi je tolik, kolik mi je, udělal mi "obyčejný" plyšový plameňák tak neuvěřitelnou radost, že o něm píšu článek. A co mi ještě víc udělalo radost je to, že mého přítele zajímá, co se mi líbí, poslouchá mě, ví co mám ráda (a to nemluvím jen o plyšáku, zná mě dokonale) a to jen proto, aby mi mohl udělat radost.  
Ještě jednou děkuju!💕
(kraťásky jsou z primarku za 3€, pantofle za 6€)

Plameňák má asi 72 cm a je z jemné plyše, takže je velmi hebký a příjemný na dotek.
Kdyby se někomu líbil tak jak mně, můžete si ho koupit i přes internet (tady), pokud tento obchod nemáte někde poblíž. Stojí 1000 Kč.
Nakonec bych Vám ještě chtěla říct, abyste poslouchali a všímali si toho, o čem mluví vaši blízcí ať rodina nebo kamarádi, koukali se co se jím líbí a pak úplně mimo jakýkoliv svátek, narozeniny nebo Vánoce dané osobě udělali radost. Nemusí to být nic hodnotné, ale určitě všichni ocení, že jste pozorní. 

Napište mi do komentáře, jestli by Vám udělal takový "dáreček" taky takovou radost, popřípadě co jste vy koupili někomu blízkému.

Tímto se loučím a těším se u dalšího článku, který bude s největší pravděpodobností haul.
Krásný zbytek dne!

zuzani_ca





Komentáře

  1. Obchod Butlers miluju! :) A plameňák je fakt super!

    OdpovědětVymazat
  2. Butlers neznám ani jsem tam nebyla, znám jen tiger ale tam jsou blbiny :D mám ráda nanu nana na doplňky sezónní a pepco na klasické

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pepco je super na utácení peněz za věci, který člověk opravdu nepotřebuje, ale prostě je musí mít :D

      Vymazat
  3. To je krásný :D je to strašně roztomilý :)

    Maris Novotná

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten je nádherný! Do takýchto obchodíkov chodím veľmi rada, vždy tam majú krásne veci a dekorácie. Tie tvoje topánky sú bombové! :)

    FRENCHSTYLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za pochvalu Peti ☺️ A kdyby jsi věděla, jak jsou ty botky pohodlne!

      Vymazat
  5. Páni, tak ten je úžasný! :) Je krásný, že ti přítel udělal takovou radost :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji Vám za každý jeden komentář a sledování. Moc si toho vážím🌷