nákupy #1 l Rossmann

Hezké pondělí všem!
Už v minulém článku, tak i u spoustu jiných blogerek jste si mohli všimnout, že v Rossmannech probíhala akce, kdy při koupi 2 různých produktů z dekorativní kosmetiky se automaticky odečte sleva 50%. Já jsem tam zavítala dokonce 2x, protože takové akce nejsou jen tak každý den a je potřeba toho využít.
Ve zkratce bych Vám jen chtěla ukázat, co jsem si všechno koupila a postupně na některé produkty budu psát další články.

1.Fixační sprej Pro Fix od Makeup Revolution. Naprostá klasika, která se hodí každý den. Když se před použitím dobře protřepe, tak je to velmi příjemné a nejsou to žádné velké kapky, které u levnějších produktů mohou být. Make-up hezky zafixuje tak jak má.
2.Tekutý make-up HD Liquid Coverage od Catrice, který jsem zatím nevyzkoušela, protože hodně krycí make-upy používám jen výjimečně. Ale spoustu lidí ho chválí, že patří mezi jeden z nejlepších v drogériích.
3.Rozjasňující podkladová báze Diamante Primer od Gabriella Salvete. Ještě ji nemám dostatečně ozkoušenou, takže ji přiblížím v dalším článku.
4.Sada pro úpravu obočí od Essence. Tu zná myslím každý a já si teď zvykla používat převážně stíny na obočí a tahle dvojce za pár korun je úplně ideální. Jediné co mi trošku vadí je plastový obal, ve kterém jsou stíny, protože je to strašně nestabilní a trošku jak papír.
5.Make me brow řasenka na obočí od Essence tvoří se stínama na obočí parádní kombinaci. Obočí hezky zafixuje na celý den a lehce zabarví, takže výsledný efekt vypadá velmi dobře. Je ve dvou odstínech a já mám ten tmavší. Určitě doporučuju všema deseti.
6.Řasenka Glam & Doll od Catrice je pro mě naprosto v pohodě. Řasy mi neslepí, pěkně je prodlouží, dodá jím trošku objemu, ale vypadá pořád přirozeně. Sama mám dost husté, černé a dlouhé řasy, takže nejsem vůbec náročná na výběr řasenek.
7.Paletka očních stínů Soph X od Makeup Revolution a konkrétně vytvořena ve spolupráci s britskou youtuberkou Soph Does Nails. Není to novinka, ale přísahám, já po ni koukám už tak půl roku, pak dokonce vznikla další atd atd, no konečně ji mám a chystám na ni podrobnější článek.

Teď mám tady ještě 2 produkty, které jsem koupila včera (taky si můžete všimnout, že mám jiné nehty) a bohužel už jsem je nemohla vyfotit s ostatníma dohromady.

8.Paletka očních stínů Flawless 3 Resurrection zase od Makeup Revolution. Tu jsem ještě ani nerozbalila, ale co můžu prozradit, jedná o se paletku, kde jsou hlavně nude odstíny a barvy na běžné denní líčení. Koupila si ji i moje sestra, tak možná dáme dohromady nějakou recenzi. (Menší upozornění - na obrázku jsou barvy stínů dost zkreslené.)
9.Lak na nehty od Essence v odstínu 116 cosy rosie, který teda není pro mě, ale pro mojí mamču, která zítra odlítá na dovču do tepla. Já mám růžovou na nehtech velmi ráda (mám růžovou ráda všude😂), ale tahle se hodí i na podzim, protože není křiklavá ani nějak moc výrazná.
Nakoupila jsem si všechno, co jsem chtěla a potřebovala a je dobře, že tato akce není moc často, protože jinak bych neměla ani na jídlo za chvíli.😂

To je ode mě pro dnešek všechno. Do komentáře mi napište, jestli jste si taky udělali něčím radost a zavítali do Rossmanna, popřípadě vaše zkušenosti s produktama, které jsem nakoupila já. 

Mějte krásný týden a těším se na Vás příště.💕

zuzani_ca








Komentáře

  1. Vim,že tato akce byla, ale já si nekoupila nic. Jsem na mateřské a nemaluju se už pár měsíců :D ale třeba pro mladé holky super,ušetří

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tomu rozumiim :) moje mamka nějaky produkt použiva z drogerky, tak toho využila☺️

      Vymazat
  2. Velmi by mě zajímal názor na ten make-up, jak moc kryje. Protože já už vyzkoušela snad vše a nic mi zatím pořádně nekrylo. Myslím to tak, jak bych potřebovala. Teď mám pleť dobrou, ale v zimě se mi vždy zhorší. :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dám vědět, jak funguje, popřipadě aj nějake fotky pro představuu :)

      Vymazat
  3. Taky jsem tuto slevu využila :D Catrice make up je skvělý, používám ho už skoro rok a lepší jsem zatím nenašla :) skoro ho na pleti necítím a kryje opravdu dobře, takže na zimu super :) Paletky jsou super, od Make up revolution mám zatím jednu a určitě si pořídím i další :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já Makeup Revolution uplně zbožňuju, paletky jsou skvěle využitelný :)

      Vymazat
  4. U nás bohužel moc produktů od MR nemáme a to samé Catrice, jinak bych určitě koupila něco taky... no koupila jsem si také fixační sprej, ale zkusila jsem od Essence, řasenku mamce a makeup mně a ségře.

    http://somethingbykatep.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň něco, to je super:) jaký jsi koupila makeup??☺️

      Vymazat
  5. Krásný blog, dnes již druhý :-) Beru odběr, pokud koukneš ke mě popřípadě taky budeš sledovat, budu ráda. Moc se mi líbí barva tvých nehtíků! Podobných odstínů mám asi 5 :-D

    OdpovědětVymazat
  6. Už delší dobu sháním fixační sprej, kouknu na tenhle, protože vypadá fakt dobře a značku Makeup revolution mám ráda :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anoo vyzkoušej, ještě mají jeden, ten je o kapku dražši, ale obsahuje tušim nějaky vitamin, ale nejsem si uplně jista :)

      Vymazat
  7. Tá paletka sa mi veľmi páči aj keď ja paletkz vôbec nepoužívam :)

    Klaudia Duranova BLOG  / check my IG

    OdpovědětVymazat
  8. Tu paletku od Revolution teď vidím skoro všude! :D Stíny sice používám jen ojediněle, ale moc se mi líbí ta paletka i barvy, tak snad nešlápnu vedle, když si ji pořidím do sbírky. ;D A ta řasenka od Catrice je supr, sama jí mám a používám :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych nebyla nemocná a neměla zápočty ve škole, už by sis mohla přečíst o paletce článek, tak věřím, že se dočkáme obě dvě :D :) ale můžu prozradit, že určitě neuděláš chybu, protože je super :)

      Vymazat
  9. Tá paletka je NÁDHERNÁ! :D A laky od essence mám veľmi rada. ;) Ja však preferujem také nenápadné telové farby. ;) :)


    Prajem ti krásny deň a chcem ťa pozvať na moju
    novoročnú GIVEAWAY♥´ .

    OdpovědětVymazat
  10. No wow, nádherný věci Jen lak bych brala světlejší já osobně ale tobě urco sedí. Výběr paletek super. Chválím za značku. Teď ten revolution makeup jede všude mi přijde. Supr nákupy. 🙋‍♀️👄❤️

    OdpovědětVymazat
  11. Makeup Revolution má ty nejlepší paletky, jiné už si ani nekupuji :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Musím říct, že mě nákup hned zaujal. O tom Catrice make upu už jsem taky slyšela pět chválu kde koho, ale já se k němu ještě nedostala. Tak třeba někdy.
    Co mě ale zaujalo úplně nejvíc je Paletka očních stínů Flawless 3 Resurrection , protože v ní sou přesně ty správné barvy. Je tedy otázka, jak moc jsou ve skutečnosti pigmentované, zda práší a esi drží, a taky jaké barvy jsou ve skutečnosti, ale takhle z obrázku mě opravdu zaujaly. :)

    …Měj se krásně
    ARI Drobná

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou parádní ty stíny ve flawless paletce☺️dala jsem ji moji segře, protože má tyto nude odstíny nejraději a už si kupovala novou, protože ji skoro celou vypotřebovala🙈

      Vymazat
    2. Ještě jednou díky za tip. Teď odjíždím na týden pryč, ale pak mě čeká opět třízení, skládání, vyhazování věcí u našich - tak mrknu, jaké stíny mám vůbec ještě schované v zásobě a pokud bych měla nedostatek tak po paletce v Rossmanu mrknu. :)

      Vymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji Vám za každý jeden komentář a sledování. Moc si toho vážím🌷